İZMİR / SELÇUK - 80. Yıl Çamlık Ortaokulu

Ekm

“Erasmusdays”Avrupa festivalinin ikincisi 12-13 Ekim 2018 tarihinde 20 farklı ülkede eş zamanlı düzenlenen etkinlikler doğrultusunda, ilçemizde de “Tarih İçinde Resim “Etkinliği Efes Antik Kent’te Celsus Kütüphanesi önünde 12/10/2018 Cuma günü saat 10:00 da düzenlenmiş olup , etkinlikte okulumuzu  6/A sınıf öğrencisi Ebrar KUMRAL temsil etmiştir.Öğrencimizi ve ailesini tebrik ediyoruz. Başırılarının daim olmasını diliyoruz.

Ekm

Okulumuz müdür yardımcısı Banu LALECİ´nin babası 11/10/2018 tarihinde mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşerek hakkın rahmetine kavuşmuştur.Merhuma Allahtan rahmet geride bıraktığı ailesine sabırlar diliyoruz.Mekanı cennet olsun.Cenazesi 11/10/2018 ikindi namazından sonra İzmir/Pınarbaşı Mezarlığında defnedilecektir.

Eyl

2018-2019  EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HEPİMİZ İÇİN SORUNSUZ VE BAŞARILARLA DOLU BİR YIL OLSUN TEMENNİSİYLE HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN.

BU YIL OKULUMUZA YENİ KAYIT YAPAN 5. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ 10 EYLÜL PAZARTESİ GÜNÜ, DİĞER SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ  İSE 17 EYLÜL PAZARTESİ GÜNÜ DERS BAŞI YAPACAKLARDIR.

May

Sayın  Yazı İşleri Müdürümüz ,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz,Şube Müdürlerimiz,Tübitak İl Temsilcimiz ve değerli okul müdürlerimizin katılımı ile okulumuzda ilk defa bu yıl düzenlenen Tübitak 4006 Bilim Fuarımızın açılışını yaptık.

Nis

İLÇEMİZDE DÜZENLENEN OKULLAR ARASI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI  KONULU ŞİİR YARIŞMASINDA OKULUMUZ 7-A SINIFI ÖĞRENCİSİ  DAMLA ULU  İLÇE BİRİNCİSİ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DAİM OLMASINI TEMENNİ EDERİZ.

Nis

23 NİSAN ETKİNLİKLERİ DAHİLİNDE İZMİR BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİNİN OKULUMUZDA DÜZENLEDİĞİ KÖY ŞENLİĞİNDE ÖĞRENCİLERİMİZ VE VELİLERİMİZ GÖNÜLLERİNCE EĞLENENDİLER. KUKLA GÖSTERİLERİ, TAHTA BACAK, PALYANÇO, MİNİ KONSER VE TİYATRO GÖSTERİSİ BOYUNCA ÖĞRENCİLERİMİZ DOYASIYA EĞLENMİŞELDİR. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ, ANLAMLI KÜÇÜK HEDİYELERLE  SEVİNDİRMİŞLERDİR. TÜM VELİLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ ADINA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

BU YIL İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KÖY ŞENLİĞİNİ, 20 NİSAN CUMA GÜNÜ 80. YIL ÇAMLIK ORTAOKULUNDA YAPACAKTIR.TÜM VELİLERİMİZİN, HALKIMIZIN ŞENLİĞİMİZİ KATILMASI BİZLERİ MUTLU EDECEKTİR.BÖYLE BİR PROJE İLE GELECEĞİMİZ OLAN ÇOCUKLARIMIZA, FARKLI UFUKLAR AÇAN VE ONLARIN ÇOCUK BAYRAMLARINI RENKLENDİREN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE SAYGILARIMIZI VE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımı´zın Kabulü veMahmet Akif Ersoy´u Anma Haftası Etkinliklerinde öğrencimiz Esra Deniz  ´ÖLÜMSÜZ ŞAİR´ şiiri ile ilçede 3. olmuştur.Öğrencimizi ve ailesini tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını temenni ediyoruz.Emeği geçen tüm öğretmenlerimizin de emeğine sağlık.

Mrt

Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cezayir BİLEKLİ ile Şube Müdürümüz ALİ ÖZLÜ,  8 Mart Dünya Kadınlar Gününde okulumuzdaki öğretmenlerimizin kadınlar gününü kutlamak, okulumuzda yeni müdür yardımcılığı görevine başlayan Banu LALECİ´ye hayırlı olsun ve aynı zamanda Müdür Yardımcısı Banu LALECİ´nin 03/03/2018 Tarihinde kayınpederinin vefatı dolasıyla baş sağlığı dilemek için okulumuzu 08 Mart 2018 ´de ziyaret etmiştir. Bugün de bizi yalnız bırakmadığı için Sayın  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cezayir BİLEKLİ ve Şube Müdürümüz ALİ ÖZLÜ´ye  başta Okul Müdürümüz Keziban TEKİN , Müdür Yardımcımız Banu LALECİ ve okul personelimiz adına teşekkür ediyoruz.

Şbt

GELECEK EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİNDE OKULUTALACAK SEÇMELİ DERSLERİN BELİRLENMESİ İÇİN 5.,6.VE 7. SINIF VELİLERİMİZİN SINIF ÖĞRETMENLERİNE DİLEKÇELERİNİ 15/02/2018 TARİHİNE KADAR İMZALAYIP TESLİM ETMELERİNİ RİCA EDİYORUZ.